Lägga till ett namn till den avdelning på en bil i Florida

The Florida Department of Highway Safety och motorfordon kan vara svårt att navigera när du vill lägga till en person till titeln av bil. När en persons namn läggs till en bil titel, är den aktuella titeln hållaren ger den nya personen en andel i ägandet av bilen. Lyckligtvis är processen att lägga till namnet inte särskilt svårt om du är förberedd och förstå titeln processen. Instruktioner
Lägga till ett namn till en Florida Car Titel
1

fyll i den nya titeln informationen. Hitta den aktuella titeln och på baksidan kommer att vara en del på att lägga till ett namn i titeln. Både den aktuella titeln innehavaren och den nya personen ska fylla i den information som krävs. Vänta inte tills du är på motorfordon kontoret för att fylla ut det som det kommer bara att göra din vistelse där längre.
2

Lokalisera lokala motorfordon kontor. Det finns många Institutionen för Highway Safety och motor Kontor fordon i delstaten Florida och tillägg kan göras på valfri plats. Hitta en plats som är nära både du och den person vars namn läggs till titeln. Addera 3

Besök motorfordon kontoret. Se till att du och personen läggs till i rubriken har giltigt försäkringsbevis och identifiering när du besöker motorfordon kontoret. Skötare kommer att kontrollera informationen på baksidan av titeln och att ni är de inblandade.
4

Betala avgiften. En ny titel måste skapas med namnet tillägg eftersom du överför en del av ägandet och det kommer att kosta en avgift. Som av 2010, var avgiften för en titel överföring $ 75,25. Du måste betala avgiften på motorfordon kontoret när du lägger till namnet i titeln.
5

Vänta titeln. När informationen har bearbetats, Florida Department of Highway Safety och motorfordon kommer att skicka dig en ny kopia av titeln med namnet tillägg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113615.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.