Smart bilförmån

Skapad av Daimler-Benz och Swatch, trädde den första Smart Car den europeiska marknaden under 1998. Dock tog det inte nå USA fram till 2006, med lanseringen av den nya och förbättrade Fortwo, en tvåsitsig med ökad storlek, säkerhet och transmission. Medan Smart Car inte kommer att tilltala varje förare, vissa fördelar gör det till en värdig ersättning för miljömedvetna konsumenter som sätter bränsleeffektivitet på toppen av deras krav. High Efficiency

Erbjuder 33 miles per gallon i stadskörning och upp till 40 på motorvägen, måste Smart Car sällan ett fill-up. CNN Money säger att "ingen annan bil vid dessa priser är nästan lika lätt på gas." Även om Smart Car inte har hybridteknik, den 1,0 liters, 3-cylindriga motorn har bara 70 hästkrafter, vilket gör att bilen färdas drygt 80 miles per timme utan att använda mycket gas.
Low Kostnad

Med priser från så lågt som $ 13.990 per slutet av 2010, är ​​Smart Car ett tilltalande alternativ för dem på en stram budget. Detta staplar upp fint mot andra bränslesnåla bilar som Honda Civic Hybrid (start på $ 23.950), Toyota Prius ($ 22.800) och Ford Fusion Hybrid ($ 28.100). Alla priser är för 2011 modeller.
Safety

liten ram av Smart Car orsakar några drivrutiner oro över säkerhetsfrågor. Enligt Greencar var dock Smart Car testats av Insurance Institute for Highway Safety och kom tillbaka med bästa möjliga betyg för sido-och krocksäkerhet. Den bakre betygsatt nästan lika hög, får betyget "Acceptabel," vilket är den näst högsta poängen.
Hantering

grund av Smart Car: s minimala storlek ( drygt 106 inches lång), manövrering det visar en enkel uppgift för förarna, även i miljöer där utrymmet är begränsat. Designad för innerstaden körning, navigerar Smart Car lätt trånga utrymmen, gör utmanande vänder lätt och möjliggör stressfri fri parkering med plats över även i de mest trånga partier. Dessutom driver bilen med automatiserad manuell växellåda för att uppnå alla fördelar med en pinne skift utan att behöva en koppling.
Miljövänlig

Smart Car är nästan 100 procent återvinningsbara och avger väldigt lite avgaser, tjänar det en Ultra Low klassificering Emission Vehicle. Dessa funktioner säkerställa Smart Car gör sin del för att skapa en grönare miljö.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113552.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.