Hur man tar bort streckkoder Däck

Streckkoder tillämpas på däck av tillverkare för att hålla koll på försäljning och distribution . Dock kan dessa klistermärken ofta vara i mycket obekväma ställen på dina däck där de täcker upp viktig information stämplat på däcket eller fyll i trappstegen . Om du väljer att ta bort streckkoden från dina däck , är processen ganska enkel . Allt du behöver är en skrapa och en fön . Denna metod hjälper till att få all den sticker ut med ett minimum av rester kvar . Saker du behöver
slagtork
Scraper
Visa fler instruktioner
1

Lägg din däck ner så att streckkoden är synlig och lättillgänglig . Vissa återförsäljare sätter taggen streckkoden på däckets slitbana och andra lägger det på sidoväggen av däcket .
2

Rikta den varma luften från torken på streckkod klistermärke . Den varma luften ska orsaka limmet på klistermärket att smälta en aning , vilket gör klistermärke lättare att ta bort . Eftersom gummi har en mycket högre smältpunkt , kommer denna värme skadar inte däcket .
3

försiktigt skrapa klistermärken streckkod utanför däcket med en spackel eller en annan typ av skrapa . Börja skrapa långsamt . Om limmet på dekalen håller fortfarande , sedan värma det längre och försök igen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113523.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.