Väghyveln Tips

livslängd och kontinuerlig funktionalitet i din väghyvel beror på om du väljer rätt väghyvlar till givna uppgifter du vill uppnå, och hur väl du tar hand om dem. Som webbplatsen Equipment World påpekar, om du gradering 1-acre parkeringsplatser eller förbereda uppfarter för asfalt, bör en liten 50 till 100 hästkrafter grader räcker. Men om du vill att gradera runt steniga ytor, kanske du vill ha en större, tyngre maskin. Load Storlek

Avstå från att försöka gå för mycket material för fort. Enligt Utrustning World, är väghyvlar begränsas så långt som dragkraft går. Du kommer bara att göra mer arbete för dig i det långa loppet om man försöker lyfta alltför stor för en last på en gång. Efter att ha gjort så mycket arbete så snabbt, kommer hjulen bakom bladet börjar snurra, gräva hål i vad som borde vara en redan graderad bana.
Grader Hastighet

Använd mindre rpm, eller rotationer per minut. Med andra ord, sakta ner. Utrustning World säger att mindre erfarna förare tenderar att känna att de behöver för att arbeta vid ett högre varvtal eftersom de kan göra mer arbete på kortare tid. Genom att sänka din rpm, kan du inte bara fylla samma mängd arbete som du skulle kunna uppnå vid högre hastigheter, men du kommer också att sluta med mycket mindre gas.
Blade Avstånd

Inte kasta inte bladet för långt framåt. Flytta den framåt bara något av skäreggen. Som utrustning World påpekar, pitching bladet för långt fram så småningom tråkig kanten av bladet. Som ett resultat, när du vill skära en hård yta, är din klinga sannolikt att misslyckas dig eftersom dess kant är inte tillräckligt skarp för att göra styckning.
Underhåll Best Practices

Som en väghyvel operatör, bör du göra noggrant underhåll en del av din vanliga rutin. Enligt National Local tekniskt biståndsprogram Väghyvel Trainer användarhandbok, bör du ta för vana att kontrollera och byta olja, testa batterielektrolyt nivåer, övervakning elementen luftfilter och testa parkeringsbromsen justeringarna var 90 dagar. Enligt manualen, kontrollera bromsvätska, batterikablar och terminaler, samt kontrollera slitage på däck och inspelning lufttryck, är dagliga uppgifter inom området för förebyggande underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113439.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.