Felsökning av en moped Förgasare

Förgasaren på din moped reglerar bränsle och luftblandningen går till motorn, se till att det löper smidigt och går på tomgång på rätt nivå. Många mopeder är från 1970-talet och early1980s, fortfarande kunna köras på grund av den lilla mängden miles vanligtvis på motorn. Nackdelen är att sediment från bensintanken kan komma in i förgasaren, vilket gör att mopeden att spotta, stall eller inte starta alls. Det enda sättet att felsöka en moped förgasare är att rengöra den ordentligt. Lyckligtvis är förgasaren enkel nog för någon utan mycket mekanisk erfarenhet att demontera. Saker du behöver
Ratchet uppsättning
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
ren handduk
ren trasa
Förgasare Spray
Metal pan
Andningsmask Handskar (ej plast)
Visa fler instruktioner
1

bort förgasaren. Det kommer att vara olika för varje moped, men inte mycket. Den är kopplad till framsidan av motorn, vanligtvis med en bult. Leta rätt bult storlek från din spärr, lossa bulten och ta bort den. Vrid och dra förgasaren samtidigt för att ta bort den från motorn.
2

Placera förgasaren på ren handduk. Lossa skruvarna som håller ihop med hjälp av en platt huvud eller Philips skruvmejsel. Placera skruvarna i metallen pannan. Dra halvorna av förgasaren isär och satte dem på handduken med insidan uppåt. Addera 3

bort jet på insidan av förgasaren med skruvmejsel och ställ in den i metall pan. Strålen ser ut som en liten brons skruv med ett litet hål genom den.
4

Sätt på andningsmask och handskar. Spraya insidan av förgasaren med renare spray, blötläggning varje del av den. Torka ur insidan av förgasaren kamrarna använder ren trasa. Upprepa detta steg tills all smuts och sot är borta.
5

in den lilla droppen som kommer med renare spraya i sitt munstycke, placera den över hålet i jet du bort och spraya tills en stark ström passerar hela vägen genom munstycket. Sätt ihop förgasaren och anslut den till din moped.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113390.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.