Bästa och sämsta funktioner i en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är en av de mest kända Jeepprodukter, dess kropp stil med anor från andra världskriget, men det var inte tillgänglig för allmänheten förrän 1987. Wrangler har sett många renoveringar under åren och är en av de få fordon som fortfarande tillverkas av Chrysler Jeep med 2010. Interiör

En nackdel för vissa blivande Jeep Wrangler ägare är den robust och enkel inredning. Enligt US News & World Report, Wrangler s inre sätena är bekvämare än tidigare modeller, men är fortfarande stela och obekväma jämfört med andra jämförbara stadsjeepar, som Toyota RAV4 eller Toyota FJ Cruiser som båda kommer med vanliga elektriska fönsterhissar, lås, luft luftkonditionering, bekväma sittplatser och en CD-spelare på basmodeller.
Seating

sittplatser i 2010 Wrangler är bättre än tidigare modeller, men fortfarande kan förbättras. Jeep lagt 4.8 kubikfot i främre inre och en tum om benutrymme i baksätet. Även med dessa förbättringar, kan de två-och fyra-dörrars modeller inte bekvämt rymma två vuxna passagerare i baksätet. Förbättringar har gjorts, men fortfarande är undermåliga jämfört med andra SUV produkter, såsom Jeep Liberty, Honda CR-V och Toyota RAV4.
Cargo

I lastrummet område i fyrdörrars Wrangler är 46.4 kubikfot, dubbelt så stor som sin tvådörrars motsvarighet. Sammantaget, enligt US News & World Report, är Wrangler lastrum fortfarande mindre än andra vanliga stadsjeepar, som Toyota RAV4 på 73 kubikfot. I en två-dörrars modellen, om tre eller fyra personer vill gå golf med klubbor och planera på att rida i samma Wrangler, det kommer inte att hända. Addera Off-road

Fortfarande den bästa funktionen och anledningen Wrangler säljer är på grund av dess robusta terrängegenskaper. Suspensionen, axlar, styrning, stabilisatorer och 4X4 funktioner gör den till den mest prisvärda terrängfordon runt. En annan bra funktion av Wrangler är hårda eller mjuka översta alternativet som erbjuder en annorlunda körupplevelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113320.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.