Hur konvertera en van för en rullstol

rullstol skåpbilar möjligt rullstolsanvändare att tillgodose sina transportbehov utan beroende av andra. Dessa transportfordon monteras av proffs och därmed garantera tillförlitlighet och säkerhet för användarna, vilket ger dem en möjlighet att njuta av större frihet och självständighet. Det är viktigt att bestämma vilken typ av rörlighet konvertering du föredrar att göra din van handikappanpassad. Detta kan vara antingen en sidoöppning eller bak-post konvertering. Ändringar görs utifrån detta beslut. Här är en guide för att göra din van rullstolsanpassad genom side-inträde. Saker du behöver
Van
Ramp
NMEDA QAP - kvalificerad rörlighet konvertering expert
Visa fler instruktioner
1

Diskutera med din rörlighet konvertering återförsäljare om den erforderliga mått av van-golv sänkning som skulle vara bekväm för användaren. Eftersom rullstolar är längre i bygga än normala fordon stolar måste van golvet sänkas för att inrymma rullstolen. Golvet är generellt sänkts med 10 till 12 inches i minibussar. I skåpbilar större storlek, är en minskning med 6 till 8 eller 10 inches brukligt.
2

rensa ut insidan av van där rullstolen kommer in. Det är viktigt att ha gott om utrymme för den rullstolsburne att ange och avsluta utan några komplikationer.
3

Höja van taket. Skärper taket av van är att föredra eftersom det ger mer utrymme för rullstolsburna att komma in genom dörren bekvämt.
4

Installera en ramp vid sidan passageraren posten i van. Rampen gör den rullstolsburne att glida in i fordonet lätt utan ansträngning och ansträngning. Den sida-posten ger användaren enkel tillgång till förarsätet samt passageraren positionen.
5

Installera fjärrkontrollen aktivering för att manövrera den. Detta är särskilt användbart för rullstolsanvändare som är känsliga för temperaturer och är belägna på platser med klimatförhållanden som gör dem sårbara. Det tar vanligtvis 30 till 60 sekunder för en ramp för att få funktionella. I sådana fall kan det fjärrsystem användare att klara rampen för användning från deras komfort zoner.
6

Kontakta återförsäljare som är NMEDA QAP ackrediterade (National Rörlighetsutrustning Fondhandlareföreningen Quality Assurance Program), för rörlighet konvertering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113276.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.