Golf Cart Felsökning

Golfbilar är ett fritidsfordon som används i spelet golf att transportera spelarna, utrustning och ibland en dryck svalare till och från kursen, och mellan de enskilda hålen i kursen. Som med någon mekanisk anordning, kommer vagnen behöver rutinmässigt underhåll eller felsökning små problem när de uppstår för att säkerställa livslängden på vagnen och ett bibehållande av värde. Dessa reparationer kan vara allt från att byta batteriet till en skadad magnetventil. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Batteripolen borste
Eltejp
Electric motorsmörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Inspektera batteriet i golfbil. Titta på batteriets anslutningar för kalkavlagringar (ett vitt fast beläggning) eller rost. Använd skiftnyckel för att ta bort batterikontakterna från de positiva och negativa sidorna av batteriet. Rengör kontakterna med wireterminalen borsten utan att låta dem röra vid batteriet alls.
2

Flytta borsten in och ut i centrum av kontakten och skrubba utsidorna. Återanslut kontaktstyckena till smeten med skiftnyckel. Ladda batteriet vid någon bil butiken om de effektnivåer fortfarande inte återvända till vagnen.
3

Använd skruvmejseln för att ta bort plåten runt tändningslåset. Dra försiktigt tändningslåset bort från instrumentpanelen för inspektion. Leta efter lösa sladdar, eller skador på den mekaniska mekanismen. Ta eltejp och över alla exponerade trådar eller återansluta trasiga kablar.
4

Öppna huvfäste av kortet och inspektera solenoiden (detta är den stora cylindriska motorn bit). Leta efter skador, bucklor och lösa eller slitna ledningar. Kontrollera smörjmedelsnivån av solenoiden i smörjmedlet mätaren, och påfyllning vid behov. Reparera eventuella trasiga eller slitna exponerade ledningar med eltejp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113274.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.