Hur man överför en Utility Trailer i Texas

Överföra titeln till en nyttofordonstrailer i delstaten Texas utgör en enkel procedur kan du fylla i ett av tre sätt. Du kan antingen skicka online äganderättsöverföring, skriva ut en nedladdningsbar blankett och föra den till en lokal gren av Texas DMV eller fyll i formuläret på nätet, skriva ut det och skicka in det till Texas DMV. Den samling av metoder ger dig alternativ om du är i eller ut ur staten och behöver överföra en titel. Saker du behöver
Tx-DMV Vision 21 Titel Form
Printer
Visa fler instruktioner
1

reda på om någon har en kvarstad på den befintliga titeln för nyttofordonstrailern. Om så är fallet, få kvarstaden innehavarens namnteckning på blankett Tx-DMV Vision 21 för att bevisa att han kommer att tillåta överföring sker. (Om en person innehar panträtt på titeln, kan du inte lämna in överföringen elektroniskt.)
2

Skicka in Texas Tx-DMV Vision 21 blankett (se länk i avsnittet Resurser). Om att gå till den lokala DMV kontor, antingen skriva ut och fylla i formuläret eller begära formuläret personligen på kontoret. Har ägaren av nyttofordonstrailern underteckna baksidan av den befintliga titeln och fyll i ditt namn (eller som förvärvaren) på rätt rad på titeln. Addera 3

Lägg den fyllda ut elektroniskt formulär om ingen håller en kvarstad på släpet, och vänta på betalning för att komma upp. Fyll i betalningsmetod. För att skicka elektroniskt, måste du ha ett giltigt kredit-eller betalkort. Skriv den nya överförda titel när DMV webbplats accepterar din betalning. Vänta på papperskopia att komma med posten.
4

Presentera ifyllda formuläret till kontorist på DMV om inlämnande personligen. Presentera avgiften (som av 2010 var avgiften $ 2,50), och få ditt tryckta exemplar av den nya titeln.
5

Mail den ifyllda formuläret tillsammans med avgiften om inlämnande via posten . Vänta på den nya titeln att anlända via post.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113222.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.