Hur till Ship ett motorblock

Shipping ett motorblock är en mycket noggrann process eftersom och det är mycket dyrt. Eventuella skador på motorblocket kan hämma motorn från att fungera korrekt. Den minsta spricka i motorn kan orsaka motorknackning eller en läcka från motorn. Korrekt sjöfarten motorn kan lindra motorskador. Saker du behöver
Dubbelklicka tjock vägg kartongen
Kartong
Kudde Skum
Bubbla Corners
Bubble Roll
plastpåse
Skum Jordnötter
Oljetråg
frakt tejp
Visa fler instruktioner
1

Besök en elektronikaffär och be om alla maskiner tv box som har en dubbel-tjock vägg. Alternativt kan du besöka någon leverans butik och köpa en dubbel-tjock vägg box som kommer att rymma motorn.
2

Place sju kartongbitarna på botten av lådan för att göra det stadigare. Mät och kapa alla av kudden skummet till lämplig storlek för att passa in i botten av lådan. Placera alla skurna kudden skum i botten av lådan. Placera ytterligare sju kartongbitarna ovanpå kudden skum. Addera 3

täcka hörn av motorn i Bubble Corners köpts från ett hem förbättring butik eller en leverans butik. Rulla sedan motorn i Bubble Roll. Sätt hela motorn i en tjock plastpåse och knyt den ordentligt. Fyll lådan med skum jordnötter för att ge extra kudde.
4

Linje varje innervägg lådan med Kudde Skum. Sätt oljetråget inuti lådan med botten nedåt. Sätt lindade motorn inuti pannan. Stäng lådan. Vira en hel rulle tejp runt rutan i alla olika riktningar för att stänga den ordentligt.
5

Väg förpackade motorblocket. Om vikten mäter upp till 150 pounds, kontakta UPS för att schemalägga en pickup. Om motorn väger mer än 150 pounds, hitta ett företag lastbärare såsom Forward Air (se referenser) eller R + L bärare (se referenser) för att schemalägga en pickup.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113171.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.