Hur man säljer Heavy Equipment

Selling tung utrustning kan vara en utmaning, med tanke på det begränsade antalet köpare. Men det kan också vara en lönsam verksamhet nisch. Lantbrukare, entreprenörer och företag alla köpa och sälja tung utrustning. En bra mäklare blir det go-till person när andra behöver köpa eller sälja tung utrustning. Den tunga utrustningen marknaden är mer segmenterad och specialiserade än bilmarknaden. Det finns ingen särskild licens krävs, tunga maskiner brukar regleras som en bil återförsäljare i de flesta stater. Kunskap om maskiner och industrier de tjänar är avgörande. Saker du behöver
Business licens
Automotive återförsäljare licens
Bond försäkring
Visa fler instruktioner
1

Kontakta stat, landsting och kommun i vilken du kommer att göra affärer. De flesta stater kommer att behandla en tung utrustning säljare som ett motorfordon återförsäljare. Samma licensiering och bindning kommer i allmänhet att krävas. Försäljning staffers som arbetar för dig måste också få statliga försäljningen licenser. Din säljkontor måste uppfylla lokala zonindelning krav. Ofta måste du sälja från ett område planlagd en ljus-industriområde i stället för bara ett företag zon.
2

Följ marknadsutvecklingen i tung utrustning. När ekonomin är nere i en bransch, företag säljer massor av utrustning. Priserna kan drastiskt påverkas av årstid och lokala bygg trender. Om ditt företag är att köpa begagnad utrustning och återförsäljning, kommer prisfluktuationer och efterfrågan betyda skillnaden mellan att vara lönsam eller förlora alla dina besparingar köper inventering som är svåra att sälja. Den återförsäljning marknaden för tunga maskiner är mer volatil än den begagnade bilmarknaden.
3

Lär de sätt som olika företag använder tung utrustning. Till exempel, jordbruksmaskiner och entreprenadmaskiner har olika konjunkturcykler. Lär känna lokala företag som använder utrustning som du kommer att bära så att du vet vilka typer av maskiner att erbjuda till försäljning och vilka som ska hyra ut.
4

Hyr en säljare av personer med insyn i utrustningen , som har varit tung utrustning aktörer i det förflutna. De kommer att veta vanliga problem med vissa modeller och beslutsfattare och kan hjälpa en köpare att identifiera immateriella fördelarna med ett varumärke framför ett annat. Köpare för tung utrustning är ofta köper agenter som inte personligen hantera maskinerna och behöver råd.
5

anskaffa kapital eller utveckla krediter. Stora fordonsflottor är ibland tillgängliga från krisdrabbade företag på stora rabatter. Ditt företag kommer att blomstra om du har den finansiella förmågan att agera snabbt och du har ett rykte om att ha medel tillgängliga för att dra nytta av likvidationer och bargain-flottan försäljning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113168.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.