Volkswagen VIN Identifiering

Volkswagen fordonets chassinummer (VIN) används för att ge en unik identifierare för varje fordon. Volkswagen följer standardmetoden för tilldelning vins, som dikteras av International Organization for Standardization (ISO). Plats

VIN ligger på förarens sida av fordonet precis under vindrutan eller på insidan dörrpanelen. Det är också på fordonets titel och registrering.
World Tillverkare Identifier

World Tillverkare Identifier (WMI) är de tre första bokstäverna i VIN. Det första tecknet anger det land där tillverkaren är etablerad, och det andra tecknet är ett V, för Volkswagen. Det tredje tecknet är för fordonstypen, vilket i de flesta fall kommer att vara bokstaven "W", som representerar en personbil.
Vehicle Deskriptorer

Den fjärde till nionde tecken är fordonets deskriptor avsnittet. Dessa beskriver flera egenskaper av bilen. Det fjärde tecknet är kroppen stil, berättar femte tecknet om motorn, representerar den sjätte fasthållningsanordningen, och den sjunde och åttonde tecken är för modell. Till exempel är 1C för den nya VW Beetle, och 1G och 1H är en Golf och Jetta, respektive. Den nionde siffran är kontrollsiffra, som kontrollerar legitimiteten i numret.
Vehicle Identifier Avsnitt

10th genom 17th tecken är fordonets identifierare avsnittet för att identifiera varje fordonet. Den 10: e tecknet identifierar årsmodell och körs sekventiellt med bokstaven "A" för 1980. Den 11: e siffran identifierar monteringsfabriken, och den 12: e genom 17th siffrorna är tillverkningsnummer, tilldelas sekventiellt genom beslut av produktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113093.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.