Så här importerar en Fiat Bravo till USA

Importera en Fiat kan vara knepigt och dyrt, eftersom ingen av de europeiska eller latinamerikanska modeller preapproved för import av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Normalt importera en bil till USA innebär extra dokumentation och avgifter för att se till att bilen uppfyller amerikanska säkerhets-och utsläppsnormer. Men eftersom Bravos görs för de europeiska och brasilianska marknaderna, måste du anlita en registrerad importör att göra framställningar NHTSA och sedan göra alla nödvändiga ändringar till bilen innan den kommer att släppas till dig. Saker du behöver
Bill of Salu Institutionen för Transit Form HS-474 Bond
registrerad importör
Visa fler instruktioner
Importera en Bravo
1 < p> Hitta en registrerad importör villig att göra ändringar i en Bravo. NHTSA har en årligen uppdaterad förteckning över registrerade importörer som kan hittas på http://icsw.nhtsa.gov/cars/rules/import/.
2

Post en Institutionen för Transit (DOT) Uppfyllda bond (motsvarande en och en halv gånger det tullpliktiga värdet på bilen, eller 3,75% av vad du betalat för Bravo). Obligationen formuläret och arkivering information kan hittas på http://icsw.nhtsa.gov/cars/rules/import/. Ge en kopia till den registrerade importören, som kommer att behöva det för tullklarering. Addera 3

Ordna leveranstid fordonet och har rederiet meddelar dig om datum och plats för inresa, om importören som du kontrakt inte ordna frakt. Bilen kommer att släppas till den registrerade importören och kommer endast att överlämnas till dig efter nödvändiga ändringar har gjorts.
4

Ångtvätta din bil innan du skickar det. Tullen kommer inte att tillåta fordon med utländsk mark i USA.
5

Betala uppgifter till amerikanska tullmyndigheten när bilen släpps till dig. Den Bravo kommer sannolikt bär standard 2,5% tull motorfordon (2,5% av det belopp du betalat för bilen).
6

Kontrollera med din statens Institutionen för motorfordon (DMV) om tillfälliga taggar och registrering av fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113074.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.