Hur uppdaterar GMC Navigation

På årsbasis, General Motors utfärdar navigering uppdateringar för nästan varje GM fabriksinstallerad navigationssystem. Syftet med uppdateringarna är att hjälpa till att hålla navigationssystem aktuell med nya platser och förbättrade riktningar. För att uppdatera din GMC navigationssystem, måste du besöka GM Navigation Disc Center webbplats. På webbplatsen, måste du söka efter de senaste uppdateringarna och köper rätt uppdateringen skiva för din bil. Saker du behöver
fordon
Fordonsmodell
Fordon år
Visa fler instruktioner
1

Besök GM Navigation Disc Center webbplats (se referenser) . Läs rutan till höger på sidan märkt "Hitta GM Nav skiva."
2

Klicka på "Sök" knappen i det nedre högra hörnet av rutan. När lasterna söksida använda rullgardinslistorna att välja märke, modell och år av ditt fordon. Klicka på "Sök"-knappen. Resultaten kommer att visas för alla navigering uppdatering skivor tillgängliga för din bil.
3

Bläddra nedåt tills du hittar den rätta uppdateringen skiva för din bil. Ange hur många skivor som du vill ha i "Antal"-rutan. Klicka på "Lägg produkter i varukorgen" knappen.
4

Klicka på "Bekräfta" för att slutföra köpet av din navigation uppdatering skiva. Fyll i alla dina leverans-och faktureringsinformation. Granska för noggrannhet. Klicka på knappen "Skicka" för att slutföra din beställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113071.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.