Vad är skillnaden mellan Driving Lights & Dimljus ?

Driving ljus och dimljus används på ett bilar . Båda lamporna har specifika användningsområden som bestäms av körförhållandena . Trafikbelysning

Trafikbelysning producera en ljus stråle av ljus. Den ljus används för att belysa den nedre regionen av vägen, vilket resulterar i bättre synlighet. Den extra Visionen ger mer tid att reagera på hinder på vägen , såsom djurliv och skräp .
Dimljus

dimljus skapar en låg , bred ljusstråle . Dimljus är utformade för att skapa ljus under ett lager av dimma, vilket resulterar i mindre reflexer från dimman. Belysningen fungerar i samverkan med körning lampor för att förbättra synen under olika väderförhållanden , såsom regn , snö och dimma .
Missuppfattningar
p Det är ofta tänkt den gula dimljus ger ökad synlighet jämfört med vitt eller blått ljus . Men alla färger är lika effektiva .
Varning

Extraljus och dimljus bör användas endast under förhållanden som kräver dem , såsom dåliga väderförhållanden eller på obelysta vägar . Om körning eller dimma lampor felaktigt används , kan de minska synligheten för mötande trafik .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113033.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.