2007 Honda Civic uppriktningsproblem

Det finns två huvudtyper av väglinjer, dragkraft vinkel och fyra-hjulinställning. Din 2007 Honda Civic kräver en fyra-hjulinställning. Det finns tre vinklar som kan justeras på ett fordon: camber, caster och toe. Honda Civic har bara två vinklar som är justerbar utan eftermarknaden delar, toe och camber. När man tittar från framsidan av fordonet, är camber den positiva eller negativa vinkel att däcken luta. Toe är riktningen däcken är spetsiga från under fordonet. Dra

När din Honda börjar dra eller driva till en riktning när du reser på en plan yta, kan det vara antingen camber eller toe som orsakar problemet. Om hjulen är spetsiga för långt i en riktning på grund av överdriven skränkningsvinkeln, då bilen kommer att dra i den riktningen. Om camber är i en positiv vinkel på ena sidan och en negativ vinkel på den andra sidan, kan det också orsaka en dra åt sidan.
Edge Wear

Edge förslitning av ett däck är när den yttersta utanför punkten på däcket slits över 2/32 tum mer än resten av däcket. Denna ojämn förslitning orsakas av camber vara ute på fordonet. Camber bringar däcket att bära mer vikt på en sida av däcket än den andra och som orsakar den extra slitage. Denna typ av slitage kan hända på vardera sidan av däcket, det beror på om vinkeln är för långt positivt eller negativt. Detta kan också orsakas av slitna kulleder på din Honda Civic.
Ludd

Ludd är när däckets slitbana utvecklar en kantig slitage mönster. Detta betyder att en sida av en individuell slitbaneblock är låg och rundad, och den andra sidan är hög och skarp. Detta ludd orsakas av släpningen av däcket från en dålig tå justering. Detta slitage mönster kan också orsakas av lösa hjullager.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113029.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.