Wisconsin registreringsskylt Typer

I delstaten Wisconsin, måste olika typer av fordon registrera olika typer av registreringsskyltar. Det finns 10 olika huvudkategorier en fordonsägare kan välja mellan när de ansöker om en ny registreringsskylt. Automobiles
p Det finns två huvudtyper av registreringsskyltar för bilar, stadsjeepar och minibussar som ägna mer än 50 procent av deras inre utrymme för sittplatser. Den första är den vanliga registreringsskylt, slumpmässigt numrerade och utfärdade av staten. Den andra är den personliga registreringsskylt, vilket gör att en förare att ta sin egen serie av bokstäver eller nummer så länge ingen annan i staten redan har registrerat det.
Motorcykel och Moped

Det finns flera olika typer av plåtar motorcykelkörkort tillgängliga för allmänheten. En vanlig motorcyle platta ska placeras på någon motorcykel som är en förarens enda fordon eller är ett andra fordon som inte är en antik eller samlare motorcykel. En antik plattan kan placeras på en motorcykel tillverkad före 1945 som inte har ändrats från tillverkarens specifikationer. En samlare platta utfärdas till en motorcykel 20 år eller äldre som inte har ändrats från tillverkarens specifikationer. För både ett antikt och samlarobjekt plattan, måste föraren ha också ett regelbundet registrerat fordon. Den amerikanska veteran motorcykel plattan är tillgängliga för veteraner från det amerikanska försvaret som lämnar bevis för stödberättigande. Mopeder är utfärdat ett särskilt moped registreringsskylt Det finns två olika klassificeringar av registreringsskylt för en lätt lastbil
Lätt lastbil

,. Farm truck och truck- privat transportör. En gård lastbil registreringsskylt utfärdas för lastbilar som inte överstiger 12,000 pounds och används enbart för jordbruksändamål endast. En lastbil-privat bärarplatta utfärdas för lastbilar upp till 8000 pounds och kan användas för en dubbel funktion gård lastbil, husbil eller lastbil hyra.
Särskilda registreringsskyltar

p Det finns en stor variation av välgörenhetsorganisationer som lyfter pengar genom registrering av särskilda registreringsskyltar. I Wisconsin finns välgörenhetsorganisationer för barn, välgörenhetsorganisationer djurliv och organdonation informationsprogram. Andra speciella plattor inkluderar organisationens medlemskap, alumner college och frivilliga plattor räddningstjänst.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113019.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.