Olika typer av Skid Lastare

Skid lastare är det utrustning val på arbetsplatser för att utföra uppgifter som är för stora för manuellt arbete och för litet för stora jordschaktningsmaskiner. Skid lastare tillverkas och säljs av några av de största och mest välkända företag inom tung utrustning industrin, inklusive Bobcat, Case och John Deere. Skid lastare är typiskt försedda med en lastnings hink men är också kompatibla med fästen såsom matarskruvar staketstolpe, pallgafflar och gata svepande kvastar. Traditionell Minilastare

traditionella sladd lastare är en liten lastare som utför en mängd olika jobb som inte kan hanteras av människor eller stora bitar utrustning. Den sladd lastare har fyra hjul fäst vid ramen. Operatörerna vrider sladda lastaren genom att flytta en av två styrande barer, varje operativsystem två av de drivande hjulen. När ett hjul svängar och den andra är stationär, vänder sladda lastare till en riktning. Det motsatta inträffar när den andra styret förflyttas. Dessa maskiner används i lätt konstruktion och drift jordbruksmetoder.
Compact Track Skid Loader

Compact Track Skid Loader liknar den traditionella minilastare med undantaget att det transporteras via bulldozer-liknande spår istället för ram-anslutna hjul. Den kompakta spåret sladd lastare är användbar för konstruktion besättningar och jordbrukare i leriga och våta förhållanden, vilket skulle kunna orsaka en hjulförsedd modell för att fastna och obrukbar. Operatörerna vända minilastare spåret sladd med antingen styrande barer eller styrspakar, beroende på märke och modell.
Allhjulsstyrning Skid Loaders

All Wheel Steer skid lastare är skiljer sig från traditionella och kompakta lastare spår skid på grund av de fyra styrbara axlar. De fyra-hjulsstyrning funktion inte bara ökar manövrerbarhet för lastaren, ökar också däckets livslängd och minskar mängden skadorna på gräsmattan på grund av däckets slitbana. Dessa maskiner kan också sättas in i traditionella kompaktlastare läge där höger däck är oberoende av de vänstra sida däck, vilket möjliggör snabb förflyttning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113002.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.