Hur att leverera en bil till Bosnien Från USA

Om du reser eller flyttar till Bosnien, kanske du vill ta bilen. För att få din bil till Bosnien, måste du använda en internationell bil-rederiet. När du får din bil från hamnen i Bosnien, måste du vanligtvis betala tullavgifter på cirka 21 procent. Men om du kan bevisa att du har ägt bilen i sex månader, du får en tullfri import till landet. Saker du behöver
ägarhandlingarna
Visa fler instruktioner
1

Få frakt citat från några internationella bil-rederier. Du kan fylla i en kostnadsfri offert förfrågan på Ship Mitt fordon och få offerter från flera avlastare.
2

recension citat och välja ett företag. De två transportsätt du kommer att se offerter för är behållarens metod och roll-on roll-off-metoden (RORO). Containertransporter är generellt dyrare eftersom bilen levereras i en låst container. Med RORO, bilen drivs på fartygets däck och sedan kört ut en gång i Bosnien.
3

Använd kontaktinformationen i ditt citat att komma i kontakt med det företag du väljer . Ställ alla frågor du kan tänkas ha, till exempel om de har ett tullombud i Bosnien som kan hjälpa dig och om de kan rekommendera ett försäkringsbolag för att täcka din bil under transport.
4

Samla dina ägarhandlingarna , inklusive titel, registrering, och köpebrev eller lånehandlingar. Gör kopior av dessa poster för att ge till rederiet för att få tullklarering.
5

Ordna ett datum för bilen leveranstid från USA om du inte bor i närheten av hamnen och kan inte köra eller bogsera bilen till hamnen, måste du ordna så att bilen ska plockas upp av rederiet.
6

Nuvarande kopior av dina dokument när du lämna din bil. Få en kopia av konossementet och tullklarering blankett, som du kommer att behöva plocka upp bilen i Bosnien.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112985.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.