Pros & Cons till Car Wrapping

Bil wraps är fina skivor av vinyl limmas på bilen. De används ofta för reklam eller för att få komplicerade mönster på ett fordon som skulle vara mycket dyrare och tidskrävande att måla. Bil wraps är vanligtvis anses vara ett mer prisvärt sätt att anpassa en bil, även om resultaten inte alltid är upp till professionell standard. Kostnad

proffs på bil omslag är kostnaden för processen. Enligt hotrod.com, är den enda typ av lack som kostar mindre än en vinyl wrap på en bil när du får en enkel, vanlig färg. Om du vill ha någon form av mönster eller en bild (till exempel flammor på huven, reklam på sidan) då vinyl wrap kommer att vara billigare än att införliva denna typ av bild i din lack. Du kommer inte heller behöva hitta någon med en stor målning skicklighet, som vinyl wraps normalt görs via dator.
Look

Medan en vinyl wrap kan ungefärlig ett paint jobb, kommer det lura aldrig en observatör. Detta kan vara en stor con för dem som vill att deras bilens design jobb att se autentiskt och iögonfallande. Dessutom kommer vinyl wrap på en bil har alltid ljusare färger, och att få riktigt mörka, blanka sheens kan vara bortom kapaciteten hos en vinyl wrap. I vissa fall, särskilt när hela fordonet inte omfattas av omslaget, blir det också uppenbart när wrap ändarna och bilen börjar.
Massproduktion

En uppsida på vinyl wraps är dock att de lätt kan appliceras på en eller till ett hundra bilar. För företag som har fordonsflottor där alla dessa fordon behöver ha samma design jobb, gör en vinyl wrap mycket mer känsla än en färg jobb. Eftersom vinyl wrap är mer överkomligt det sparar pengar företagets ägare, och wraps kan alla skrivas till exakta specifikationer så att varje fordon har samma vinyl wrap med samma färgschema och samma mönster på det.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112974.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.