Vilka papper behöver jag förnya mitt Car Tags?

Varje år måste ett fordons taggar förnyas. Alla fordon måste vara registrerad hos din lokala avdelning av motorfordon. Din bil måste ha en månad och år dekal på registreringsskylten. Taggarna måste förnyas senast den sista dagen i den månad då utgångsdatum. Du kan starta processen genom att hitta din lokala Department of Motor Vehicles, som alla stater tagg process fordon förnyelser annorlunda. Fordonsregistrering

Medan många stater skickar ut förnyelsemeddelanden före tags ut, vara säker på att uppmärksamma din etikett utgångsdatum om du inte får ett meddelande. På kortet hittar en Vehicle Identification Number, eller VIN, som kommer att vara nödvändigt att förlänga de taggarna. Vissa stater kräver också bevis på fordonets försäkring. I Kalifornien kan en smog certifiering krävas för att förnya dina taggar.
Titel Antal och körkortsnummer

Förutom VIN, många stater kräver att du har bilens titel eller ditt licensnummer. I Virginia, kan föraren spara $ 1 genom att förnya sina taggar på nätet med de fyra sista siffrorna i VIN och deras titel nummer. I Kalifornien, behöver du en förnyelse meddelande med en förnyelse Identification Number, eller RIN, förnya dina taggar. Var noga med att kontrollera med din lokala DMV för att lära sig om deras specifika processer.
Passerat Tags

Även om du inte får ett meddelande från din DMV om förnyelse, kommer dina taggar ut ändå. Till exempel, om dina taggar löper ut i april 2011, har du till den 30 april för att sätta nya etiketter på fordonet. Enligt Virginia Department of Motor Vehicles, om du förnya dina taggar och det finns färre än 15 dagar innan de löper ut, skriva ut en officiell Internet-kvitto. Genom att hålla kvittot i bilen tillsammans med ditt fordon registrering kortet, kan du förlänga din registrering med 15 dagar. De flesta taggar kommer att komma med posten inom fem till tio dagar.
Online förnyelse

Många DMVs har online-program för kunder att förnya sina fordon taggar hemifrån. Dessa tjänster hjälper spara tid, och många erbjuder en rabatt för att förnya på nätet. Du måste logga in på tjänsten på DMV hemsida. Logga in informationen kan inkludera ditt födelsedatum, personnummer, licensnummer eller ett personligt identifieringsnummer som tidigare har tilldelats till dig. Du behöver ett kredit-eller betalkort för att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112920.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.