Hur man arbetar Hyundai Auto Lås

Hyundais auto lås, vet också som makt dörrlås, är en bekväm funktion som erbjuds i vissa modeller. Funktionen gör att du kan komma åt eller säkra din bil utan att manuellt låsa eller låsa varje dörr för sig. Makten dörrlås kan komma med en nyckelbricka, en liten fjärrkontroll som har en-knapps, automatisk låsning och upplåsning egenskaper. Fob ställer också den passiva larm, om sådan finns. Vissa nyckelbrickor också öppna bagageluckan eller låsa upp luckan för enkel åtkomst. Instruktioner
1

Titta på förarsidans dörr för att avgöra om din Hyundai har makt-låsfunktion. Du bör se en enda knapp med en bild av ett traditionellt lås --- ena sidan har låset avbildad i sitt olåsta tillstånd medan den andra sidan visar det i ett låst läge. Knappen finns på drivrutinerna sida dörren och ibland även på passagerarsidan dörren, beroende på modell. Tryck låsa bilden att automatiskt låsa din dörrar med en knapptryckning
2

. Tryck på andra sidan av kontrollen för att låsa. Beroende på modell kan du behöva trycka på knapparna två gånger för att låsa eller låsa upp dörrarna, bagageluckan och lucka. Sitt i bilen och praxis för att avgöra hur många gånger du måste trycka på knappen för att utföra den önskade funktionen.
3

Använd din nyckelbricka för att låsa och låsa upp bilen. Du bör se minst två knappar på apparaten. Hyundai nyckelbrickor har samma låssymboler som fordonets knappar Power Lock och de flesta har även en röd larmknapp för panik situationer.
4

Stå utanför bilen med nyckelbricka och alla dörrar stängda. Tryck på låsknappen gång --- du ska höra alla dörrar lås. Tryck på fob igen. Om du hör ett "pip", bilen har ett passivt larm som du kan ställa in med nyckelbrickan. Få för vana att trycka på låsknappen två gånger för att engagera ditt larm och säkra din bil.
5

Tryck på frigöringsknappen för att låsa upp förarsidans dörr --- du ska höra endast förarsidan dörrupplåsningsknappen. Tryck på knappen igen för att låsa upp de andra dörrarna och lucka. Om du ser en trunk symbol på din nyckelbricka, tryck för att öppna bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112917.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.