När blev Cars Få automatiska anordningar dörrlåsning ?

Energialternativ lås har varit ett vanligt inslag i lyxbilar sedan 1950-talet . Den automatiska makt dörrlås fanns inte med i de flesta lyxbilar fram till början av 1980-talet . Automatic Power dörrlås är inte så exklusivt idag . Patent

patent på en automatisk effekt låssystem ingavs den 16 oktober 1973. Tanken var att den automatiska låssystem skulle låsa dörrarna när fordonet började flytta vid en viss hastighet .
Exklusiv option

den automatiska lås var en fabrik option på Buick Riviera och Electra Park Avenue modeller 1980-1990 . Denna enhet automatiskt låser dörrarna när bilen flyttas från parken .
Mer allmänt tillgänglig

Under 1990-talet , den automatiska lås funnit sin väg till de traditionella modeller i Buick linjen . Det var standard på alla modeller utom Roadmaster . Av 1998 presenterade Pontiac Grand Am , Sunfire och Grand Prix automatiska makt lås i alla utföranden . Varje fordon i Oldsmobile linje var utrustad med " programmerbara " automatiska makt lås från 1999 till 2004 års modell. Dodge , Jeep och Ford har nu fordon med automatisk makt lås .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112911.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.