Hur Ship en bil från Storbritannien till USA

Om du flyttar från Storbritannien till USA och du har en bil, kan du enkelt ta den med dig. Du måste använda ett internationellt företag auto sjöfarten. Det finns två auto sjöfarten alternativ. Roll on Roll off, eller RORO, är när bilen körs på det nedre däcket på ett fartyg och säkrad för transporten. Med container, bil du är fäst i en last behållare, som är placerad på fartyget för transport. Instruktioner
1

Välj önskad metod för sjöfarten. Enligt Autoshippers Storbritannien, är RORO oftast det billigaste sättet att skicka en bil. Men om du behöver ladda upp bilen med personliga tillhörigheter, så ska du välja containertransporter eftersom du inte kan packa allt i en bil som levereras RORO.
2

Få gratis online offerter från internationella bil rederier. Vissa företag som erbjuder Storbritannien till amerikanska bil sjöfart inkluderar Autoshippers Storbritannien, Auto Car Shipping och Ship My Car. När du fyller i din gratis offert formulär, måste du ange vilken typ av bil du skickar, önskad fraktsätt och destination.
3

titta igenom de citat som du fått att plocka ett rederi. Se om någon av de offerter inkluderar hamnavgifter, export avgifter intyg, försäkringar eller andra avgifter. Om inte, se till att fråga hur mycket extra dessa poster kommer att kosta dig. Se till att du väljer ett rederi som kommer att hjälpa dig att få en exportlicens, vilket minskar tull förseningar.
4

Kontakta företaget att ordna leverans av din bil med hjälp av kontaktuppgifterna i citatet. Om du inte tar bilen till hamnen själv, måste du be om att få bilen plockas upp. Normalt kostar det extra, beloppet varierar beroende på hur långt du är från hamnen. Du kommer att få ett konkret leveransdatum från Storbritannien, men ankomstdag i USA kommer att bli en uppskattning.
5

Fråga om rederiet har agenter på amerikansk hamn för att hjälpa dig med tullen och få din bil. Om inte, begära myndighetens hjälp i att inrätta en agent att träffa dig där. Om denna tjänst inte tillhandahålls automatiskt, måste du betala en extra avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112904.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.