Hur du anpassar din egen drömbil

Anpassa din drömbil är möjligt med kits anpassade kropp, som är tillgängliga från online-återförsäljare och auktoriserade bildelar återförsäljare av tillverkarna. Sätt ihop en bit bodykit för bit, beroende på dina önskemål, att bygga en dröm bil inifrån och ut. Som att sätta ihop en outfit, bestämma hur kroppen av din bil kommer att se ut och vad fabriken delar kommer du, eller kommer inte, att hålla. Saker du behöver
främre stötfångare
Real Kjolar etiketter
Paint
Dekaler
Visa fler instruktioner
1

Välj en anpassad front stötfångare från en privat återförsäljare eller tillverkare i stället för en fabrik främre stötfångare. Som av maj 2010, polyuretan och glasfiber stötfångare sorter finns. Om du byter från en fabrik stötfångare till en anpassad främre stötfångare, måste du ge tillverkaren modellnumret på ditt fordon så storleksinformation kan matchas.
2

passar din bil med en anpassad bakre stötfångare . En privat återförsäljare eller tillverkaren kan placera en anpassad bakre stötfångaren på bilen med hjälp av mätningen från fabriken bakre stötfångaren som ursprungligen användes. Addera 3

Anpassa sidokjolar. Polyuretan och glasfiber sorter finns i en rad olika utföranden. En privat återförsäljare eller tillverkaren kan fixa sidokjolar till sidan fendrar och dörrar av din bil med hjälp av en identisk epoxiharts används för att fixera spoilers till ditt fordon.
4

Klä upp kroppen av din bil med anpassade nyanser och dekaler. Lägg färgmönster eller dekaler över huven på din bil eller klä upp sidorna av din bil med dekaler.
5

Klä upp inredningen med egna stolar, anpassade säte täcker, en anpassad ratt täcka och anpassade golvmattor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112888.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.