Typer av Billampor

Det finns ett antal olika lampor i varje bil. Varje använder en specifik glödlampa. Varje märke och modell använder egna glödlampor. Ibland bilar av vissa företag kommer att utrustas med utbytbara glödlampor. Likaså finns tredjemarknadseffekter lökar som passar in i ett antal olika märken och modeller. Glödlampor kan vara unika, kräver visst wattal och passar in i vissa uttag. Det är viktigt att se till att rätt lampor används på rätt ställen för att säkerställa korrekt prestanda. Strålkastare och bromsljus
p Det finns i princip tre typer av glödlampor som används i strålkastare och bromsljus, glödlampor, halogenlampor och Xenon. Glödlampa är vanliga lampor som de flesta amerikanska tillverkarna använder. Dessa ger regelbunden ljus med vanliga glödlampor. Halogenlampor använder huvudsakligen glödlampor men har en volframglödtråd läggas, resultatet är en ljusare, vitare ljus som är snällare mot ögonen och varar längre. Dessa är dyrare än glödlampor. Vid den högsta änden av lampan pyramiden är Xenon lampor. Dessa använder en blandning av gaser för att producera ett starkt vitt ljus som drar minst ström från batteriet.
Specialty Lights
p Det finns specialitet ytterbelysningen som kräver specialitet lökar på vissa bilar. Dessa är utöver de vanliga lamporna och tjäna specifika funktioner. Exempel är dimljus, Trafikbelysning och balkar penna. Ibland dessa lampor kräver specialitet lökar, men ofta gör de inte. Se referens för sökmotorer som kan bestämma särskilda lampor för specifika märken och modeller.
Interiör glödlampor

Fler och fler interiörer av bilar erbjuder extra lyx som kräver glödlampor. Innerbelysning, spegel belysning, handskfacket belysning, etc. alla kräver sina egna lampor. Varje modell och göra en egen lista med glödlampor. Lyckligtvis finns det många Internet sökmotorer såsom www.autoguide.net, dedikerade till att hitta de olika lamporna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112851.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.