Hur du anpassar en Dodge Sprinter

Dodge Sprinter, vilket är en stor last van, kan anpassas med både inre och yttre eftermarknaden delar såsom fälgar, målade fotsteg, högintensiva strålkastare ansvarsfrihet och högtalare. En anpassad Dodge Sprinter kan variera i pris beroende på vad som kundanpassade. Till exempel, kommer att ändra de vanliga lampor med hög intensitet ansvarsfrihet lampor kostar ca $ 100 i motsats till att installera fotsteg, som kostar ca $ 700. Sammantaget kan ett överflöd av olika delar läggas till Sprinter att skräddarsy den. Saker du behöver
Höga strålkastare urladdningslampor
Lug nut skiftnyckel
Bil jack
18 "fälgar
fotsteg
Hylsnyckel
platt huvud Phillips skruvmejsel
skruvmejsel
Högtalare
Aluminum dash kit
Visa fler instruktioner
Exteriör Anpassning
1

Pop huven på Sprinter genom att dra spaken sitter under vänster sida om ratten. Öppna huven genom att trycka in spärren i mitten av van. Håll huven öppen för att installera de högintensiva ansvarsfrihet strålkastare.
2

bort varje strålkastare från sprinter. Pop öppna metall hållaren som driver glödlampa. Skruva navet som håller glödlampan på plats genom att vrida det moturs. Ta ut halogenlampan och hålla det för reservdelar. Sätt den höga lampan intensitet utsläpp i navet. Vrid navet medsols tills den är ordentligt på plats. Stäng metall hållaren. Slå på strålkastarna, se till att de fungerar korrekt. Köp bra kvalitet HID lampor för ca $ 100 i valfri färg, såsom hyper vit, blå, gul eller lila . Addera 3

Lossa de fem muttrarna som håller hjulet på plats med klacken skiftnyckel. Applicera en nedåtriktad moturs kraft med foten för att lossa muttrarna. Lossa muttrarna innan stöttning upp van så att hjulet inte snurrar. Ta inte bort muttrarna förrän Sprinter är upphängd i luften.
4

Placera domkraften under Sprinter chassi närmast det första hjulet tas bort . Jack van upp 6 till 8t inches från marken. Avlägsna muttrarna för hand och ställ dem åt sidan för framtida användning. Ta bort hjulet från Sprinter. Byt beståndet hjulet med en 18 "fälg på önskad stil och finish. Byt ut alla fyra hjulen med eftermarknaden fälgar. Jack ner Sprinter och dra åt muttrarna med skiftnyckel för alla fyra hjulen.
5

Lägg fotsteg till förar-och passagerarsidan. Köp fotsteg som är färdigmålade för ca $ 700. Skruva fotsteg på plats med viss hårdvara. Använd en hylsnyckel för att dra åt de fem länderna ska åtta bultar beroende på företaget och stil från under fotstegen till kroppen av Sprinter. Passagerarsidan av van har en enda lång kör ombord, medan förarsidan har en enda kortsida steg.
Interiör Anpassning
6

Ta bort luckan högtalaren täcker från det inre av Sprinter. Använd platt skruvmejsel för att ta bort plasten högtalaren täcker om det behövs. Skruva ur högtalarna från dörrarna med Phillips-skruvmejsel. Koppla ledningarna som driver högtalarna.
7

Installera eftermarknaden högtalarna i stället för lager högtalarna. Dessa högtalare, vilket kommer att vara högre och tydligare, kan köpas på fordonsindustrin butiker. Anslut ledningarna till högtalarna och skruva fast dem på plats igen med Phillips-skruvmejsel. Testa högtalarna genom att vrida på radion. Snap talaren omfattar tillbaka på plats. Köp och installera en mer kraftfull förstärkare om eftermarknaden högtalarna är ofta skära ut.
8

Demontera standard instrumentbräda trim från Sprinter. Trim är normalt lim och måste dras bort med en viss kraft. Använd platt skruvmejsel för att få hävstång när du tar bort trim. Trim innehåller instrumentpanelen och mittkonsolen plast som pryder kontroller av van.
9

Stick på limmet pre-fit aluminium trim till instrumentpanelen och mittkonsolen. Tryck på trim på plats i 10 sekunder för att säkerställa trim har fastnat på instrumentbrädan och mittkonsolen. Den lätta aluminium trim kommer att lägga ett mer modernt och elegant utseende till Sprinter i motsats till den ursprungliga plast trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112849.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.