Moonroof Vs. Taklucka

Bilar har nu ett antal uppgraderingar du kan lägga till en bas modell innan du kör bort det partiet. Två favorit tillbehör är takluckan och moonroof. Förutom det faktum att båda dessa tillbehör låta ljuset i kabinen i en bil, nästan allt annat är annorlunda. Distinktionen är viktig att förstå innan du bestämmer dig för att köpa en bil med någon av dessa funktioner. Material

De material som görs för att göra en moonroof och ett soltak överlappning något. Båda kan eventuellt använda glas (beroende på vilken stil av taklucka). En moonroof är helt enkelt en platta av glas i taket på din bil som låter ljuset i. glasskiva oftast är tonad. En taklucka, å andra sidan, kan antingen vara gjorda av glas eller använd inget glas alls. En beläggning tillverkad av samma tak material kan dras tillbaka från stugan i bilen, avslöjar en öppning som släpper in både ljus och luft. Funktioner


moonroof är alltid statisk. Detta innebär att det inte kan röra sig. Den enda extra funktion en moonroof kan ha är en infällbar täcker som du kan styra från insidan av bilen om för mycket ljus kommer in i kabinen. Omvänt kan sunroofs flytta. Glaset av soltaket kan antingen dras tillbaka eller lyftas upp. Denna funktion gör både ljus och luft in i bilen.
Typer
p Det finns två typer av moonroofs och soltak. Den första typen är standardversionen som endast tar upp en liten del av bilens tak. Detta är vad du är mest sannolikt att finna i bilar. Det finns också de panorama versioner som täcker nästan hela bilens tak. Detta medger att en betydande mängd ljus in i bilen och mycket färsk luft samt i fallet med soltak.
Modeller som erbjuder Takluckor och Moonroofs

Dessa två tillbehör finns ofta på modeller lyxbil. I själva verket kommer några lyxiga bilmodeller har en moonroof eller en taklucka som standard. Idag kan många lyxiga tillbehör läggas till nästan varje bilmärke och modell. Vissa ekonomi bilar erbjuder nu den här funktionen. Fråga din återförsäljare om dessa punkter kan läggas till en specifik bil.
Kostnader för installation

äga en bil med en taklucka eller moonroof kommer inte billigt. Den genomsnittliga kostnaden för att lägga till dessa funktioner är $ 2000 med 2010. Priset kommer att variera beroende på vilken stil av taket och bilen du kör (t ex. Det kommer att kosta mer att installera den här funktionen på en lyxbil än en ekonomi bil).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112769.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.