Bil utforma tips

Varje ny modell av bil som en biltillverkare lanserar började som en enkel design i företagets designstudio. Bil designers producera hundratals skisser och modeller, varav de flesta aldrig gör det till produktionsfasen. Det finns dock några grundläggande tips som kan ge någon bildesign en bättre chans att lyckas. Börja med skisser

att vässa dina färdigheter, skiss ofta. Spela intressanta detaljer eller former som du observerar i befintliga bilar och rita flera versioner av några nya idéer som intresserar dig. Försök också att skissa bilar från flera vinklar och med varierande grad av noggrannhet. Använd enkla linjer för att föreslå en övergripande form och lägg till detaljer som design utvecklas. Använd dina skisser inte bara som en dokumentation av dina idéer, men också att få feedback från andra designers, konstnärer eller bilentusiaster.

Du kan förbättra dina skisser digitalt när du har en grundläggande design som du gillar. En enkel svart-och-vitt bläck eller blyerts skiss kan bli en fullt detaljerad bild i datorn, där bildredigeringsprogram gör det enkelt att lägga till färg och specialeffekter som rörelse oskärpa och reflektioner glas.

Masterprogram Computer Design

Investera i ritprogram, eller ett program som simulerar tester vindtunnel för virtuella bilmodeller. Dessa program är tillgängliga från stora mjukvaruutvecklare och online. Programvara som tillåter konstruktören att justera små detaljer utan att behöva producera en helt ny design sparar tid och pengar samtidigt som designers att prova nya designelement utan risken att förstöra en skiss eller modell. Har

Datorprogram också användbar för simulering förarprov på mönster som är längre fram i processen. Dessa program kan ge virtuella resultat vindtunnel uppskatta toppfarten baserad på motordata och poäng trutar mekaniska problemområden innan ens en prototyp har tagits fram.
Observant

Några av de bästa bilen designers är också auto entusiaster. När du ser en modell som fångar ditt öga, försöka fastställa vad om det är tilltalande. Samtidigt, leta efter konsistenser över en viss modell lineup eller varumärke tidslinje. Dessa element, som kallas "formspråk," är det som ger ett bilmärke sin visuella identitet, och designers kan behöva arbeta elementen i varje ny design för det märket.
Be Creative

Förutom tilldelade projekt och mönster är avsedda att förmedla ett koncept, ta tid att producera mer fantasifulla, fri form design. Några av de bästa bildesign var långt före sin tid när de först dök upp, och många av de radikala konstruktioner av det förflutna liknar bilar som är vanliga på vägarna idag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112736.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.