Hur du ansluter Batterier till EZ Go Golfvagnar

EZ-Go golfbilar finns i en mängd olika stilar och konstruerade för en mängd ändamål. Varje EZ-Go golfbil har en sak gemensamt, de är alla batteridrivna. Den 36-volts batteri system för EZ-Go golfbilar är en två bank-system, fast i serien. Att låta din EZ-Go golfbil för att fungera korrekt, måste du koppla in batterierna korrekt. Detta ger din golfbil utnyttja varje batteri och om batterierna ansluts felaktigt, kan batterierna överhettas och explodera, sprutning batterisyra på dig och golfbil. Saker du behöver
Skyddsglasögon
6 batterikablar
Hylsnyckelsats
Inch-pound momentnyckel
Batteripolen skyddande beläggning
Visa fler instruktioner

1

Sätt på dig skyddsglasögon.
2

Orient första bank av tre batterierna med den positiva polen på varje batteri är vänd mot framsidan av golfbil. Den första banken är området batterifacket närmast framför golfbil. Addera 3

Placera de tre batterierna i den bakre banken i batterifacket med den positiva polen på varje batteriet mot baksidan av golfbil.
4

Stå på förarsidan av golfbil, som vetter mot passagerarsidan.
5

Slide ena änden av en batteri tråd över den positiva polen på batteriet på din högra sida till den negativa polen på batteriet på din vänstra sida.
6

Anslut batterikabeln till batteriets pluspol av första batteriet på din vänstra sida till minuspolen på det andra batteriet av banken på din vänstra sida. Upprepa processen för att den andra och tredje batterier i samma bank. Detta kommer att lämna den positiva polen på tredje batteriet öppen.
7

Anslut batterikabeln till batteriets minuspol av det första batteriet på din högra sida till den positiva polen på det andra batteriet i den högra bank av batterier. Utför samma operation mellan den andra och tredje batterier av samma bank. Den negativa polen på tredje batteriet lämnas öppen.
8

Skjut batteriets pluskabel från golfvagn till den positiva polen på tredje batteri i den första bank av batterier och den negativa batterikabeln från golfvagn till den negativa polen på tredje batteri i det andra batteriet banken.
9

Välj ett uttag ur uttaget uppsättning som matchar terminalen muttern av batteriets kablar och anslut den till tum -pound momentnyckel.
10

Ställ in momentnyckeln till 100 tum-pounds och dra åt muttern terminal tråd till angivet moment.
11

Applicera ett batteri skyddande beläggning till varje batteri terminal anslutning för att slutföra hook-up av batterierna i din EZ-Go golfvagn. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112725.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.