Mid-Size Vs. Full-Size Rental Cars

En av de viktigaste besluten att göra när du planerar en semester eller affärsresa är vilken typ av bil att hyra. Du kommer att tillbringa mycket tid i din hyra, så att välja en bil som du är bekväm körning och som har tillräckligt med utrymme för dig och din utrustning kan ha en verklig inverkan på din resa. Det finns flera saker att tänka på när man väljer mellan medelstora och full-size modeller. Passagerare Room

En faktor som skulle kunna utesluta en klass av hyrbilar är hur många personer du behöver i bilen. För en semester med familjen, kanske en medelstor bil vara bäst för två vuxna och två små barn, men familjer med äldre barn eller fler personer kan behöva uppgradera till en full-size bil. Likaså om du är på en affärsresa och behöver transportera kunder eller kollegor, kanske full storlek vara vägen att gå.
Cargo Room

lastutrymmet är en annan viktig sak att tänka på. En fördel med en full-size bil är dess stora stammen, vilket ofta kan hålla bagage för upp till fyra personer. Mid-size modeller kan ha utrymme inuti för två vuxna, men passar alla deras bagage kan vara en utmaning utan att använda baksätet samt bagageluckan.

Också ihåg att små barn, även om de kan passa in i ett litet baksäte bekvämt med en bilbarnstol, kan kräva extra bagage som en barnvagn eller skötväska, vilket innebär att de har ännu större bagage krav än en vuxen.
Comfort

Comfort är en annan faktor som beror på den klass av fordon du väljer. Full-size bilar har mer ben och svängrum samt högre tak och längre axelavstånd. Detta innebär att de i allmänhet ger en jämnare gång. För långväga resor, kanske en medelstor bil så småningom bli obehagligt. Men om din hyrbil behövs bara ett par korta resor, till exempel till och från flygplatsen, kanske full storlek vara överdriven. Addera Safety

En annan viktig fråga är säkerheten. Full-size bilar har ofta mer avancerad säkerhetsutrustning, men detta ändras på en bil-med-bil basis. Rådgör med din uthyrningsfirman hemsida för att se vilka modeller som den erbjuder och vad säkerhetsutrustning dessa modeller funktionen.

En ytterligare faktor som har samband med säkerhet är hur bekväm du känner bakom ratten. Förare som används till en kompakt bil kan finna köra en full-size bil obekväma och svåra att manövrera och parkera.
Kostnad

flesta hyra företag kommer att debitera mer för full- skalenliga modeller. Förutom en högre hyreskostnad, anser att större och tyngre fullstora bilar är sannolikt mindre bränslesnåla än sina medelstora motsvarigheter, vilket innebär att din totala bränslekostnad ökar tillsammans med storleken på bilen.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112688.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.