Hur vet jag om en Recall fastställdes på min bil?

Med en tillverkare defekt på din bil är aldrig roligt. Om du precis har köpt din begagnade bil och är inte medvetna om någon minns, kan det vara ännu mer frustrerande. Det finns ett enkelt sätt att spåra om ditt fordon har några återkallelser som måste slutföras. Saker du behöver
Pen
Paper
Vehicle Identification Number
Internet
Visa fler instruktioner
Hur vet jag om en Recall fastställdes på min bil?

1

Försäkra ditt fordon återkallades. Göra en del forskning för att avgöra om ditt fordon hade en återkallelse utfärdas. Försök recalls.gov eller Carfax Recall Check (se Resurser).
2

och skriv ned ditt Fordonets identifieringsmärkning. VIN-nummer anses DNA av ditt fordon. Det finns på ditt registreringskort samt din försäkring kort. Det är också oftast på insidan instrumentbrädan på förarsidan, synligt genom vindrutan.
3

Sök efter en auktoriserad Bilförsäljare. Titta i din lokala telefonkatalogen eller på nätet för ett återförsäljaravtal i samband med din fordonstillverkaren.
4

ta upp saken till generalagenten. Ring auktoriserad återförsäljare och låt dem veta att du är intresserad av att ta reda på om din bil har återkallats.
5

Förse dem med VIN. När de drar upp VIN de kommer att avgöra om ditt fordon var faktiskt inblandad i ett återkallande och om återkallelsen hade utförts.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112666.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.