Gasbil Vs. Hybridbil

Under de senaste åren har bilindustrin tagit kliv för att minska utsläppen och öka bränsleekonomi genom att skapa hybridbil. Men vad är den verkliga skillnaden mellan hybrider och vanliga bensindrivna bilar? Hybrid

En hybridbil använder en liten bensindriven motor tillsammans med en elmotor och ett batteri. Kombinationen är utformad för att minska utsläppen och öka gas körsträcka. Finns två underklasser av hybridfordon
Typer av Hybrid

. "Milda" hybrider använder elmotorn endast att bistå gasmotor, vilket de två motorerna inte kan fungera självständigt. En "full" hybrid kan köras på elmotorn endast på låga hastigheter, och kombinerar gas-och elmotorer vid högre effekt behövs.
Förbättrad Miltal
< p> Hybrider sport många funktioner för att förbättra sin körsträcka jämfört med gasdrivna bilar. Hybriden framdrivningssystem förbrukar mindre bensin per mil. Många hybrider idrotten också en konstruktion med låg luftmotstånd, däck med lågt motstånd och hög batterier kapacitet, vilket minskar gas som krävs för att flytta bilen.
Miljövänlig

Oro om global uppvärmning och luftföroreningar är på en all-time high. Med potentiellt 50 procent mindre utsläpp, många människor anser det hybridbil ett miljövänligt alternativ till gas-och dieseldrivna fordon.
Spara vid pumpen
Gas

priserna har alltid varit ett stort bekymmer för bilister. När du kör en hybrid inte kommer att spara några pengar per gallon, de mindre täta resor till pumpen gör lägga till upp till betydande besparingar över den traditionella gasdrivna bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112655.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.