Hur man kör en Yard Jockey på vägen

En Yard Jockey är en typ av traktor som normalt används för att flytta och placera semi-traktor släp på en lastkaj eller utskeppningshamn. The Yard Jockey har en automatisk växellåda, vilket betyder att den driver som en typisk personbil. När Yard Jockey måste flyttas till en annan plats, kanske du måste köra det på regelbunden trafik. Instruktioner
1

Kör traktorn upp till kanten av vägen och bromsen. Bromsen kan vara en pedal på golvet eller en spak som fungerar som en handbroms.
2

Strap på säkerhetsbältet om det finns med traktorn. Detta är en säkerhetsfråga och bör inte förbises även vid körning korta sträckor på vägen. Addera 3

Slå på varselljus på Yard Jockey genom vrida strömbrytaren för belysningen till "On" läge.
4

Titta i båda riktningarna för att se om trafiken kommer på vägen som du kommer att resa. Du vill inte dra ut framför eventuella mötande bilar.
5

Lossa bromsen och dra ut på vägen. Ge dig själv tillräckligt med utrymme för att komma ut på vägen genom att göra en bred sväng.
6

Flytta över så långt till höger sida av vägen som du kan. Den högra däck på traktorn ska vara på rampen av vägen. Detta kommer att lämna ungefär hälften av traktorn sticker ut i vägen.
7

Kör sakta på vägen så att du kan behålla kontrollen över traktorn.
8

uppmärksam till alla trafikmärken och följa alla trafikregler som om du kör en vanlig bil på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112605.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.