Hur man registrerar en bärgning fordon i South Carolina

En bärgning bil är en som har förklarats en total förlust av försäkringsbolaget. Ett fordon är normalt deklareras rädda när skadan är över 75 procent. Ibland dessa fordon kan fortfarande köras när de är reparerade. När det händer, är en bärgning titel tilldelats fordonstillverkaren. Detta innebär att bilen hade förklarats en total förlust men återuppbyggdes. Om du har en av dessa rädda fordon i South Carolina, kan du enkelt registrera bilen så att du kan köra det i tillståndet. Saker du behöver
Salvage title
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din titel för att fordonet ska se till att du har en bärgning titel, som är blå, och inte en förstörelse titel, som är röd. Fordon med röda titlar kan inte registreras och kan bara säljas för delar, men fordon med blå titlar kan registreras. Om du inte har en titel alls, måste du få en.
2

Ansök om en bärgning titel om du inte har en titel för bärgning fordonet. För att göra detta, hämta blankett TR-3, Begäran om Bärgning titel, från South Carolina DMV webbplats (se Resurser). Fyll i formuläret och skicka in den till den adress som anges på blanketten med anmälningsavgiften. Också innehålla den ursprungliga titeln, tidningarna registrering och ett brev från ditt försäkringsbolag om att skador på fordonet är över 75 procent.
3

Ta din bärgning titel till din lokala DMV kontor , kolla kontoret listan på South Carolina DMV webbplats (se Resurser). Fyll i registreringsformuläret pappersarbete på DMV kontoret och presentera den med din bärgning titel till DMV kontorist, med den avgift som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112600.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.