Strålkastare helljus Rules

Headlight höga balkar på en bil är ett användbart verktyg. När det används felaktigt, men de kan skada dig själv och andra förare - dag eller natt. Det är viktigt att förstå reglerna för höga balkar för att hjälpa till att förhindra en allvarlig olycka, skador och eventuellt dödsfall. Mötande Next-Lane Traffic


När du är på en mörk väg på natten, behöver du din höga balkar så att du kan upptäcka rådjur, andra djur och oväntade kurvor i vägen. Men när en annan bil kommer mot dig i motsatt körfält, måste du slå din höga balkar av minst 500 meter från bilen. Höga balkar är för ljus och kan distrahera en mötande förare. Så snart föraren passerar, kan du förvandla dina höga balkar om igen så länge det inte finns en annan bil på väg.
Oncoming Median-separerad trafik


Om du har dina höga balkar på natten och du är på en väg som de båda sidorna av vägen är åtskilda av en median, behöver du inte vända ditt Brights av om de mötande trafik stanna minst 500 meter från dig medan passerar. Många förare har dock slå de höga balkar bort ifrån vanlig hövlighet. Du vet aldrig när en stråle kommer att slå dig bara på fel sätt, så det är aldrig en dålig idé att förvandla dina Brights av för en annan förare, även om du inte behöver.

Dagtid höga balkar

Under dagen, höga balkar är alltid mer störande för mötande trafik än hjälpsamma, särskilt på soliga dagar. Stäng av dem om det är mörkt och /eller regnigt, och i detta fall, använd avsnitt 1 och 2 protokoll. Det blir populär för mc förare att hålla höga balkar på under dagen, men denna praxis kan vara farligt, eftersom motorcykel balkar kan vara störande för förarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112583.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.