Hur Ship Bilar som frakt

Om du flyttar en lång sträcka och kan inte köra din bil till destinationen kan du skicka den som frakt istället. Bilar kan transporteras som frakt både över hela USA och över havet till ett annat land. Vanligtvis finns det två sätt att fartyget bilar - som roll-on/roll-off eller container shipping. Roll-on/roll-off är när en bil körs på en båt eller släpvagn som transporteras och sedan kört av vid destinationen. Containertransporter är hur du skickar en bil som frakt. Det är när en bil är fastsatt i en 20-fots eller 40-fots container så att den kan sändas var som helst via båt eller tåg. Instruktioner
1

Välj en tjänstebil sjöfart. Om du flyttar, fråga din flyttfirma för en remiss. Eller så kan du använda en webbplats som Move Personvagnar att visa en katalog över företag bil sjöfarten.
2

Besök hemsidan på din favorit rederi, eller några av dem om du vill göra en jämförelse, och använda online-kalkylator frakt citat. Ange i ursprunget av bilen, dess destination, den typ av fordon och dina kontaktuppgifter. Vissa webbplatser kommer att ge dig en omedelbar offert och andra kommer att skicka det till dig via e-post eller ringa dig. Fråga om försäkring och ansvar med rederiet. Om de inte täcker din bil, kommer de att kunna hänvisa till dig ett försäkringsbolag som specialiserat sig på att försäkra bilar sjöfart som frakt.
3

Välj rederiet som du vill använda och schemalägga din bil för sjöfarten. Typiskt en pickup datum kan avtalas men leveransdatum kan variera beroende på hur lång tid det faktiskt tar frakten att komma fram. Låt företaget veta om du planerar att packa alla hushåll materialen in med bilen i behållaren. Vissa företag kommer att släppa behållaren ut i ditt hem för dig att packa allt men bilen in och sedan ta det tillbaka till sjöfarten dockan för att invänta ankomsten av din bil.
4

Kör din bil till sjöfart docka, eller ordna med en vän eller en drivrutin från rederiet att ta bilen till sjöfarten dockan. När bilen är på sjöfarten dockar den kommer att sättas in i behållaren och behållaren kommer att tätas. Typiskt en bil kan ha mer än en fjärdedel tank av gas i den för transport, så se till att du uppfyller detta krav.
5

Logga sjöfarten manifest och kontrollera leveransen plats och trevande pickup datum . Se till att få kopior innan du reser, eftersom du kommer att behöva dem för att plocka upp din bil när den når sin destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112581.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.