Hur Bärgning gräsklippare Delar

Om du kastar ut din gamla gräsklippare, inte kasta ut några delar som fortfarande är i god form. En variation av gräsklipparens delar kan räddas. De är ofta används för att bygga andra saker såsom gokart, eller ens Vedklyvar. Eller kan de säljas till en använd-maskin delar återförsäljare eller skroten. Detta är bara möjligt om du rädda delar korrekt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Delar manuell
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Bedöm det allmänna tillståndet för din gräsklippare. Om det körs innan den demonterades, många av delarna är salvageable. Om inte, kommer vissa delar förmodligen fortfarande vara värt att spara.
2

Hitta en delar manualen för din gräsklippare. Kontrollera på tillverkarens webbplats eller en maskin och delar butik för att hitta en ny man. Lokalisera ett diagram över din gräsklippare och följa detta när du börjar din bärgningen.
3

Börja med de enkla delarna som gasreglaget montering och handtag, hjul och bensintanken. Ta bort varje del och inspektera den noga för sprickor, chips och andra skador. De flesta delar tas bort med hjälp av en sexkantsnyckel, hylsnyckel, skruvmejsel eller, i vissa fall, en borrmaskin. Fastrostade på bultarna måste borras ut med en metallkarbid bit. Var noga med att inte borra i själva delen, bara skruvsäkringssystem den på plats. Placera delarna i en av två högar efter att de tas bort:. Repareras och bortom reparation
4

Kolla in tillståndet för motorn, den mest värdefulla delen av gräsklipparen. Om maskinen kördes, är den del salvageable. Om inte, måste du titta närmare för att se vad som är fel. Men det kan fortfarande räddas och tas till en del återförsäljare eller skroten, om än för ett lägre pris.
5

bort motorn genom att lossa bultarna med en hylsnyckel. Ta bladet från drivaxeln genom att lossa anslutande bulten att ta bort motorn från basen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112578.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.