GMC Handicapped Alternativ

General Motors erbjuder både interna program för att hjälpa handikappade kunder, samt information och remiss till företag och myndigheter som kan vara till hjälp. Den auto maker hemsida finns en mängd information för handikappade kunder som behöver hjälpmedel rörlighet. Ersättning Program

GM Mobility Ersättning Program är i kraft till Sept 30, 2010. Kunder som köper eller leasar en ny Chevrolet, Buick, Cadillac, GMC eller Saturn fordon från ett franchiseavtal återförsäljare och har den anpassats inom 12 månader för en handikappad förare eller passagerare kan ansöka om ersättning för upp till $ 1000 av kostnaden för att ha anpassad utrustning installerad. För att kvalificera sig måste anpassningar installeras permanent genom en licensierad utrustning installatör. Utrustning såsom en rullstolslyft, kontroller armbåge, anpassningar av styr-eller bromssystemet, höjt tak, sänkt golv och liknande omfattas. Generellt alternativ normalt tillgängliga via GM, såsom bistå steg och fotsteg, inte berättiga till ersättning, dock OnStar TTY utrustning som omfattas av programmet. GM Mobility Assistance Center kan ge information om specifika utrustning som täcks av ersättning. Telefonnumret är (800) 323-9935.
Extended On-Star Service

Kunder som köper eller leasar en 2009, 2010 eller 2011-modell GM fordon utrustat med OnStar och emot rörlighet ersättning får behålla sin OnStar tjänsten i ytterligare två år. OnStar är en trygghet och säkerhet system som sätter passagerarna i kontakt med utbildade rådgivare som kan berätta för dem vad de ska göra i en nödsituation eller kontakta räddningstjänsten för dem om de behöver omedelbar hjälp.
Information och Remiss

GM Mobility webbplats innehåller länkar och telefonnummer till många mobilitet-relaterade organisationer, källor till eventuellt ekonomiskt stöd till inköp av fordon och ändringar, och länkar till sådana organisationer som Veterans 'Affairs Department . Broschyrer om GM Rörlighetshjälp program och applikationer kan laddas ner från hemsidan också.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112533.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.