Hur man hittar en VIN-nummer på en Pull Trailer

VIN också kallas Vehicle Identification Number , och , med början på 1980-talet , är varje fordon på vägen som krävs för att ha en, inbegripet släpvagnar . Det är ett individuellt nummer som du kan använda för att hitta den försäkring eller ägande historia , liksom eventuella olyckor det kan ha varit inblandade i. Du behöver även VIN för tillstånd och registrering . Det är en ovärderlig del av information om du köper en begagnad släpvagn . Instruktioner
1

Undersök din släpvagn . På framsidan av det , det är tungan , som har armar som fäster själva trailern på båda främre hörn , liksom kopplingen .
2

steg framför trailern så att du står inför tungan . Titta på armen på höger på toppen för VIN . Om den inte är tryckt på toppen av armen , titta på sidorna av samma arm . Beroende på vilken typ av släpvagn , kan det också vara av en tagg någonstans på tungan, liksom stämplas i ramen. Om du inte hittar VIN , gå vidare till steg 3 .
3

Kontrollera ramen vid främre hörnet fäst vid armen . Den VIN får stämplas på sidan av ramen eller under den. Om du fortfarande inte hittar VIN , gå vidare till steg 4 .
4

Titta på undersidan av ramen framför framhjulet på förarsidan . Den VIN bör stämplas i ramen där , om det inte ligger i något av de andra områdena .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112510.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.