Typer av torkararmarna

torkararmarna nödvändig utrustning för fordon i rörelse. Torkararmarna har förmågan att göra det möjligt för föraren att manövrera genom regn och annan nederbörd, liksom lätt snöfall, dimma eller duggregn, vilket gör vägen säkrare för alla inblandade förarna. Torkararmarna tillåter även vindrutan som ska rengöras mellan biltvätt. Det finns några torkararmarna på marknaden. Universal sidstiftet Typ

En universell torkare ersätter den normala armen med en sidstiftet. Den torkar låses stiftet och fungerar lika bra som fabriken torkare. Den universella sidstiftet har en borttagning stift på sidan av torkararmen. Delar till den universella sidstiftet inkluderar kvarhållningsflikar, stift, arm, ramgångjärnet och handtag att hålla i när byte av armen.

ANCO och Trico har några varianter till sidstiftet modellen. Med ANCO är låsknappen intryckt för att lossa fjädern och ta torkar bort från stiftet. Trico har tre olika typer sidstiftet. I en, är fjädern trycks med hjälp av en liten Phillips skruvmejsel, och torkaren tas bort från stiftet. Den fjäderlås dras upp och torkaren glider ut. Nyare Trico side tall typer har en flexor på armen vid gångjärnet, vilket frigör torkararmen från stiftet.
Bajonettyp

bajonettyp torkararmarna är uppkallade efter bajonetten pistolen grund av hissen och utlösningsmekanismen. En ANCO bajonett torkararmen frigörs genom att trycka ned fjäderlås från undersidan av torkararmen och skjuta torkararmen bort. Med Trico varumärket, du höja armen sig upp och tryck ner spärren, släppa för att ta bort torkararmen.
Dead Lock Type

En död lås torkararmen har en release knappen under torkare själv. Genom att trycka på denna knapp släpper låset för torkararmen ersättare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112505.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.