Hemlagad Custom Moped

En "moped" av juridisk definition är ett fordon som kan drivas antingen med pedaler, eller med en förbränningsmotor inte kan överträffa 30 mph i de flesta stater. Hemmabyggda mopeder kan vara ett roligt och effektivt sätt att komma runt, och de flesta statliga lagar säger att de lagligt kan köras på allmän väg utan körkort, hjälm eller registrering. Detta är ett sätt att göra det, men det finns oändliga konfigurationer. Planen

huvudsak vad du kommer att bygga är en bensindriven cykel, vilket är en moped (en kappsäck av "Motoriserade" och "Pedal" drivs) av någon definition. Ett av de enklaste sätten att göra det är att använda en ram Cruiser Style (som Wal-Marts Del Mar), och installera en tvåtakts motor kit. Dessa kit är tillgängliga från ett antal källor på nätet, och de bättre springa omkring $ 150. Billigare kit finns för runt $ 100, men dessa är nästan alltid gjorda av kinesiska eller koreanska tillverkare, och många är ökända för opålitlighet.
Frame

Cruiser-stil cyklar har klassiska utseende, och kurvorna för en pre-war Indian motorcykel. Den dåliga nyheten är att de flesta är singel-hastighet cyklar avsedda för verktyg runt staden, vilket gör det nästan omöjligt att trampa-bistå motorn på något över 20 mph. Få en cykel med främre och bakre handen bromsar, i motsats till de pedal bromsar hittades på billigare modeller. Dessa pedal bromsar saknar envägskopplingen som gör att bakhjulet röra sig utan ingrepp pedalerna.
The Motor

flesta människor använder motorsåg-stil tvåtaktsmotorer, eftersom de i allmänhet är lätta, billiga, kraftfull och pålitlig när väl underhållna. Men de saknar vridmoment vid låga varvtal på en dyrare fyrtaktsmotor. Fyrtaktsmotorer är bättre för tyngre använder stål-inramade cyklar, och inte kräver tillsats av olja till bensinen för smörjning.

Hursomhelst, de flesta stater kräver att motorn vara 49 cc eller mindre i förskjutning och vara betyget mindre än två hästkrafter. Ordet "nominell" är avgörande här, men motorn måste fabriken dimensionerade för mindre än två hästkrafter, det finns sällan några statliga lagar som specifikt förbjuder modifiering. Nästan alla stater förbjuder någon form av överföring som kräver kramade eller flytta medan den används, men de flesta är tysta när det kommer till automatik. Addera Assembly

montering och tuning Processen varierar från kit till kit, men den grundläggande förutsättningen är att montera motorn på ramen och anslut den via kedja eller rem till ett kedjehjul monterat på bakhjulet. Oavsett kit du köper kommer med instruktioner, men instruktionerna som följer med amerikansk-köps kit är oftast den mest detaljerade. När den används med avsedd ram, bör en motor kit ta mindre än tre timmar att installera för en första-timer. En genomsnittlig 49cc kit kommer att upprätthålla 30-35 mph med A180 lb ryttare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112491.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.