Så att jämföra priser på Utility Vehicles

Utility fordon priserna återspeglar den typ av utility vehicle du behöver. När du jämför priserna på nyttofordon till priset på tung utrustning du kan ha använt tidigare för att få jobbet gjort, kommer du att märka att nyttofordon är ett fynd. De är bra för att köra runt jordbruksmark eller stora kommersiella utrymmen så att du kan dra last och även bogsera objekt fram och tillbaka. Att jämföra priser för nyttofordon, förstår att det billigaste utility vehicle är inte det bästa. Köp Transportör med funktioner du behöver så att du kan maximera livslängden på din transportör. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av motor du vill ha i din transportör. Gas, diesel och el är de mest populära alternativen på marknaden. Gasmotorer är billigare än diesel och du kan göra rutinmässigt underhåll, som byte av olja, hemma. Den högre kostnaden för dieselmotorer uppvägs av dess reducerade underhållskostnader och ökad livslängd och makt. Elektriska motorer kontakten i någon närliggande uttag, så du har alltid bränsle. Batterierna kommer att kräva ersättning under åren, vilket kan kosta flera hundra dollar.
2

Köpa drivlinan som krävs för dina körförhållanden. Tvåhjulsdrift är det billigaste alternativet, och det blir bättre gas körsträcka. Två-och trehjuliga utility fordon är perfekta att köra på plan mark utan en massa last. Fyrhjulsdrift Nya fordon har en starkare motor för att dra tunga laster, bogsera med lätthet och resor över brant, ojämn och lerig terräng. För bästa grepp, och den högsta prislappen, väljer sex-och trehjuliga fordon kör verktyget. Några av dessa modeller kan dra upp till 1 ton gods, och de två extra hjul fördela vikten så att du kan färdas långa sträckor i tuff terräng. Addera 3

Tillbringa mer med motorer som har större hästkrafter. Om du planerar att arbeta din transportör för att dra last och dra en släpvagn, är mer hästkrafter viktigt. Den genomsnittliga utility vehicle motorn gå från 8 hästkrafter till 18 hästkrafter.
4

Lägg till tillbehör för extra kostnad. Funktioner som en soptipp säng, en spruta, ett snöblad och en fiberkabel blad kan du sätta din transportör att arbeta för dig. För att göra din resa mer bekväm, shoppa för nyttofordon med en vindruta eller en cab.
5

Jämför priser på nyttofordon. Som av 2010, räkna med att betala $ 4.000 till $ 6000 för Timberwolf s Powerwolf 4x2 med en elektrisk start och en hydraulisk dumpning. En Kawasaki Mule 3010 Diesel 4x4 med en bänk och lutande last kostar säng ca $ 10.000. En Bobcat Toolcat 5600 4X4 är en av de dyraste nyttofordon, kostar ca $ 30.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112487.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.