Hur man tar bort den bränslefilter på My Murray åkgräsklippare

The Murray Företaget tillverkar ett brett sortiment av gräsklippare, från förarledda att rida och allt däremellan, men som alla fordon, alla sina gräsklippare kräver regelbundet underhåll. I själva verket, eftersom gräsklippare sitta under långa perioder, kan de behöva ännu mer. En av dessa punkter är byte av bränslefilter, vilket kommer att bidra till att förlänga motorns livslängd, samt förbättra prestanda hos motorn. Saker du behöver
Fuel line tänger
skruvmejsel
Tänger
Byte bränslefilter
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet på gräsklipparen att avslöja fordonets motor. Leta upp bränslefiltret som är på toppen av motorn, som ligger på en gummislang som kör mellan förgasaren och bränsletanken.
2

Kläm fast linje som går från bensintanken till bränslefiltret med en tång bränsleledningen.
3

Använd tång för att dra bort slangklämmorna på ändarna av bränslefiltret. Normalt är dessa klämmor hålls på plats med hjälp av en fjäder-stil klämma, men ibland, de hålls på plats med en slangklämma som kan lossas med en skruvmejsel.
4

Dra bränsle filtrera ut de slangar med hjälp av dina händer. Sätt i det nya bränslefiltret inline på samma ställe som beståndet filtret, se till att pilen på bränslefiltret pekar mot förgasaren, och bort från bensintanken.
5

tillbaka klämmorna på ändarna av bränslefiltret med antingen tången i vanlig skruvmejsel. Stäng motorhuven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112472.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.