Hur du ändrar en Trailer Plug

Ändra kontakt till din släpvagnskablage är relativt okomplicerad och lätt projekt som kommer att spara pengar. Som med alla ledningar projekt, måste du bestämma vilken typ av kontakt du redan har så att du kan ersätta det med samma stil, om du inte behöver mer funktionalitet från din sele. Släpvagnskablage färgkodade och standardiserat, vilket gör det mycket enkelt att byta kontakten utan att behöva ta bort hela ledningsnätet. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor /crimpers
Crimp-kontaktdon
krympslang
Liten butan facklan
svart eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Bestäm stilen kontakten måste du ersätta din befintliga kontakten. Det finns flera stilar, så se yours har alla kablar du behöver för att göra lampor, bromsar eller något annat du kan använda på din trailer funktion som behövs.
2

Inspektera ledningar på släpet att avgöra om det fortfarande är användbart. Om den är i gott skick, behöver du bara skära ledningsnätet nära kontakt för att byta kontakten.
3

Klipp ledarna med en avbitare och strippa om 1/4 "av kabelns isolering. Skala av motsvarande tråd från gris svans av den nya kontakten på samma sätt.
4

Skjut en liten bit krympslang över tråden och sedan sänka ner den så är det inte i sätt. Skjut avskalade kabeln i en crimp-on stil rumpa ändförbindningselementet och pressa i slutet av det, säkra den till tråden. Kontrollera att du använder crimptång så att du får en bra, solid crimp.
5

in motsvarande tråd från kontakten till den motsatta änden av butt ändförbindningselementet och pressa den med dina tång. Skjut krympslang över rumpan ändförbindningselementet och tillföra värmen jämnt över den med en liten butan fackla tills lim kommer ut i änden av kontakten.
6

Flytta till nästa tråd och upprepa processen. Upprepa tills den nya kontakten är monterad på trailern ledningsnätet. Om du vill, kan du linda reparationen med svart eltejp, men krympslang är vädret hårt efter att den har använts till kontakten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112468.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.