Hur ID en Farmall traktor

Farmall traktorer ursprungligen producerad av International Harvester och introducerades på marknaden 1924. Vid den tiden var International Harvester största tävling i traktorns industrin Fords traktor, den Fordson. Den största försäljningsargument för Farmall traktorn var dess förmåga att användas på grödor som bomull och majs. Många modeller av Farmall traktorer producerades och deras betydande egenskaper gör det möjligt att identifiera enskilda modeller. Instruktioner
1

Undersök strukturen i din traktor. Om det är en Farmall traktor, kommer det att ha en trehjuling-liknande design med två stora hjul i ryggen och två mindre hjul tätt tillsammans i fronten.
2

Kontrollera om din traktor har någon annan väsentliga egenskaper hos en Farmall traktor. Dessa egenskaper inkluderar höga bakaxeln clearance, drivenheter, automatisk bromsning, vertikala rattstång, remskiva och en fyrcylindrig motor.
3

Hitta modellnumret på din traktor för att avgöra om det är en Farmall traktor. Modellnumret är egentligen en serie av siffror och bokstäver som kan hittas på sidan av traktorn. En tidig modell fick namnet Farmall F-20. Eftersom ändringar gjordes till denna traktor, var siffrorna efter F förändrats. Senare var Farmall brev serien traktorer infördes, med modellnummer som börjar med A, B, C, H eller M.
4

Bestäm hur många plogar din traktor har och jämföra modellnumret du hittat till modellen siffror som motsvarar med mängden plogar på traktorn. För en-plog traktorer, modellnummer för en Farmall traktor är A, Super-A, B, BN, 100, 130 och 140. För två-plog traktorer, modellnummer är F-12, F-14, C, Super-C, 200, 230, 240, 404, F-20, H, Super-H, 300, 350, 340 och 504. För tre-plog traktorer, modellnummer är F-30, M, Super-M, 400, 450 och 460. För fyra-plog traktorer och upp modellnummer är 560, 656, 706, 806 och 1206. Om du hittar en av dessa modellnummer, din traktor kan identifieras som en Farmall traktor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112465.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.