Fakta om en militär tank

Militär tank design från det 18th århundradet, men ingen människa uppfann tanken. Tanken resulterade från separata tekniska framsteg som slutligen ledde till dess tillkomst som ett verktyg för krig. Den Caterpillar Track

År 1770, konstruerade Richard Edgeworth Storbritannien den första larvband, ett kontinuerligt metallband som aktiverade fordon att röra sig lättare över ojämn terräng. Under Krimkriget, den engelska, på slagfältet, använde ett begränsat antal ångdrivna traktorer med larvband.
Tidiga modeller

1899, Frederick Simms utformat en förbränningsmotor fordon med roterande torn med två kanoner och en skottsäker skal. Överste Ernest Swinton organiserade ett lyckat test av Killen-sundet Armoured Traktor i början av första världskriget Royal Navy, som hade erfarenhet av pansarbilar, slutligen konstruerade en prototyp för dess första bruk 1916.


världskriget

USA bogserade Tyskland och Ryssland i tanken utveckling efter WW I. Tankar och radiokommunikation från stridsvagnar gav Tyskland en betydande fördel under WW II.

förändringar sedan WW II

Basic tank design har inte förändrats nämnvärt sedan WW II, även om kommunikationsutrustning i stridsvagnar, gevär rustningar och inriktning, samt besättningens komfort har förbättrats. Militära medel för tankar har inte varit tillförlitliga, eftersom mer pengar har använts till kärnvapen.
Gulfkriget

stora amerikanska heavy tank i 1990-1991 Gulfkriget, M-1A1 Abrams hade utarmat bordläggningen uran rustning som var cirka 2,5 gånger så tät som stål. Dess stabiliserade vapenmonteringen samt infraröd vision som var effektiva i damm, rök och mörker gav USA en betydande fördel över irakierna i den öppna öknen, men inte i tätorter.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112463.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.