Hur man tar bort baksätet bälte på en Jeep Wrangler

Ta bort den bakre församlingar bilbälte från din Jeep Wrangler kräver en speciell uppsättning av bitar för att dra ut Torx-bultarna som håller banden på plats. De säkerhetsbälten monteras på kroppen och bakre sport bar i Jeep. Om du permanent ta bort baksätet, sedan dra säkerhetsbälten ger dig ett renare, mindre rörigt utseende till det bakre lastutrymmet av Jeep. Tillsammans med banden på sportbar, kan du ta bort kort avsnitt fäst vid golvet under sätet samt. Saker du behöver
Torx bit in
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Leta bultarna som håller bältet slutar under stolen till golvet i din Jeep. Om du fortfarande har ett baksäte i jeep, fäll det framåt för att komma till bultarna. Avlägsna bultarna med en T-45 Torx bit och en spärr, sedan bort säkerhetsbältena och fäste från golvet.
2

Flytta till axelremmen på höger eller vänster sida av Jeep . Tre skruvar fast axelbältena till Jeep. Ta ankarbulten som håller bältet till det nedre hjulet hus Jeep, med hjälp av en T-45 Torx bit och spärrfunktion.
3

Lyft plastlocket på fästet täcker bulten vid vändpunkten av bältet. Bulten är gängad in i idrotten bar. Ta det med en T-45 Torx bit och Ratchet. Ta det roterande loop fäste från sporten baren.
4

Lokalisera bulten på säkerhetsbältesupprullare nära basen av sporten baren. Avlägsna bulten med en T-45 Torx bit och ratchet, ta sedan bort upprullningsdon från sporten baren.
5

Flytta till motsatt sida av Jeep, och upprepa processen för att ta bort den andra stolen bältesenhet. Spara säkerhetsbältena och hårdvara så att du kan installera om bälten om du behöver göra det i framtiden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112454.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.