Hur Wire en Bakljus på en Semitrailer

Tusentals påhängsvagnar används varje dag för att transportera viktig last över hela världen. Dessa kommersiella fordon används för att flytta mat, elektronik, bilar och andra varor från distribuera centra till lokala butiker där de kan få konsumenterna att köpa. För dessa påhängsvagnar skall användas på ett säkert sätt måste de ha bakljus som fungerar korrekt, hålla dem liksom andra fordon på vägarna säkra. För att få bakljus som fungerar väl, är det viktigt att veta hur man ska koppla dem så att de kan belysa korrekt under bromsning. Saker du behöver
Skruvmejsel
Avbitartång
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Koppla loss kablarna från den gamla bromsljuset. Vissa bromsljus har en flik som kan skjutas in med en tunn skruvmejsel för att lossa ledningarna. Om inte, kan du använda avbitare för att klippa kablarna men se till att lämna tillräckligt med längd för att ansluta kablarna till det nya ljuset.
2

Ta bort det gamla ljuset genom att ta bort skruvarna som håller det på vagnen då dra av den av släpet.
3

Placera den nya bakljus på släpvagnen skruva sedan fast den med de medföljande skruvarna.
4

Strip vardera av trådarna som du kopplade bort eller skära i steg 1 så att ca 3/8ths av en tum av tråd är utsatt.
5

Twist de exponerade ändarna av trådarna tryck sedan dem i de markerade hålen på lämpliga nya bakljus. På de flesta modellerna förarsidan ljuset kommer att anslutas till de bruna och gula ledningarna medan passagerarsidan kommer att anslutas till de bruna och gröna trådar.
6

Dra i trådarna försiktigt för att se till att de är säkert på plats. Om de kommer ut, kan du behöva ta av lite mer tråd då driva dem vidare in i hålet så att de sitter korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112426.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.