Hur du begär ett donerat bil

Mest stater erbjuda hjälp till dem som verkligen behöver det, att skaffa mat eller ens arbete för att hjälpa människor att hitta jobb. Vissa välgörenhetsorganisationer faktiskt hjälper dem i desperat behov genom att tillhandahålla fordon. Dessa tidigare donerat bilar ges till familjer som behöver dem för att få arbeta och hjälpa människor att bli mer självförsörjande. Det finns några saker du behöver göra för att få en av dessa fordon. Saker du behöver
Application
Visa fler Instruktioner
Bilar för en orsak
1

Hitta en välgörenhetsorganisation. De flesta välgörenhetsorganisationer som donerar fordon kan hittas på nätet. (För det mesta om du redan får hyra assistans eller matkuponger du kan också be din arbetstagare om bilen donation program och hon kan hjälpa dig att hitta en ansedd välgörenhet). Se till att du matchar välgörenhetsorganisationer "kriterier. Du kommer inte att kunna ta emot ett donerat bil om du uppfyller vissa krav. De flesta av dessa krav är offer för katastrofer eller misshandel, militära familjer, människor som bor i hemlösa skyddsrum eller de som arbetar men fortfarande fattiga. Du måste visa bevis på anställning eller funktionshinder status.
2

fylla i en ansökan. Online-applikationer kräver också att du skriver en kort anledning till varför du är i behov av en bil och varför du eller din familj ska få det. Program kräver en hel del personlig information och kan kräva att du ger lön Män eller andra dokument som styrker dig och din familjs inkomster.
3

Vänta och se om du blivit antagen. De flesta av dessa välgörenhetsorganisationer föredrar du att ringa dem bara om du donera din egen bil. För att öka dina chanser, kan du ansöka om flera bil donationer på en gång.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112420.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.